RETUR OG BYTTE

Du kan bytte, returnere og reklamere varer i alle våre Vero Moda butikker. Hvis du vil sende produkter i retur på en nettbestilling, legger du varene du vil returnere i posen som de kom i.

Bestill din returseddel her

Du har 30 dager på deg til å returnere en vare, beregnet fra dagen du mottok den. For at du som kunde skal kunne benytte din 30 dagers returrett for en vare, må den ikke ha vært brukt, etikettene må ikke ha blitt fjernet og den må ellers være i god stand.

Du betaler bare for de varene du beholder, pluss kostnaden for frakt og returporto på 89 kr. Hvis vi har sendt feil vare eller en vare som er defekt, dekker vi naturligvis returportoen.

Ja, ved bestilling fra hjemmesiden vår gjelder de samme kjøpsvilkårene, uavhengig av om plagget er solgt til ordinær pris eller på salg.

Du må regne med at det kan ta opptil to uker fra du sender varene i retur, til lageret vårt har mottatt og registrert returvarene dine. Hvis du har betalt med kort, kan det ta mellom 3-5 virkedager til pengene er tilgjengelige på kortet igjen.